Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

bierbuik

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

Hoe krijg je een Bierbuikje en hoe krijg je het weg?Hoe krijg je een bierbuikje?

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken krijg je geen bierbuikje alleen maar van het drinken van bier. Een bierbuikje krijg je voornamelijk omdat je meer calorieën opneemt dan je lichaam kan verbranden. Uiteindelijk gaat het overtollige vet zich opstapelen en de buik doen zwellen (alsook de rest van het lichaam). Daarbij moet je ook rekening houden dat je leeftijd en het geslacht ook een rol speelt. Vanaf 35 jaar gaat je metabolisme vertragen, waardoor je steeds meer moeite krijgt om je figuur te behouden. De vetophoping bij de mannen zal zich voornamelijk rond de middel (buik) situeren, waar bij de vrouwen de vetophoping het meest zichtbaar zal zijn rond de heupen, billen en dijen.

Wat zijn de risico's van een bierbuikje?

Mensen met teveel buikvet (bierbuikje) lopen een groter risco op allerlei aandoedingen. (zie ook: Gevolgen van overgewicht )
Bij de man spreekt men van teveel buikvet (bierbuikje) als de buikomtrek groter dan 94cm is. Bij de vrouw spreekt men pas van een bierbuikje als de buikomtrek meer dan 80cm bedraagt.

Hoe geraak ik van mijn bierbuikje af?

Een bierbuikje kwijtraken is helaas niet zo makkelijk. LEES DIT GOED: Er bestaan helaas geen wondermiddeltjes om van je bierbuikje af te komen! Je zal dus hard moeten werken en je levensstijl op alle fronten tegelijkertijd moeten aanpassen. Dit betekent dat je meer zal moeten bewegen en tegelijkertijd ook op je voeding zal moeten letten. Wij van vermageren & afvallen hebben daarom speciaal voor u een "AFSLANK-SCHEMA" samengesteld, dat u zeker zal helpen om dat vervelende bierbuikje voor eens en voor altijd kwijt te spelen!

Veel succes!
bierbuik dieet vermageren bierbuikje afslanken bierbuikje


Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

bierbuikje wegwerken

wegwerken bierbuik

Gezond vermageren & diëten
webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact