Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

gezond diëten

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

gezond diëten - uw persoonlijk dieet
Alle bestaande dieeten op een rijtje!
Alle Diëten op een rijtje.

Er zijn ondertussen al honderden verschillende soorten diëten, ze zijn werkelijk verkrijgbaar in alle geuren e kleuren. Om u te helpen wat wegwijs te geraken hebben wij van "Vermageren & Afvallen" voor u een overzicht gemaakt van de meest populaire diëten. Wij raden u ook aan eeens langs een dieetspecialist of huisarts te gaan, hij/zij kan u zeker helpen bij het uitzoeken van een gezond dieet!

>>>MEER DIEETTIPS

1/Bloedgroep dieet.

Een bloedgroep dieet gaat zoals de naam al laat vermoeden rekening houden met je bloedgroep. Bij het bloedgroep dieet gaat men bepaalde voedingsmiddelen die niet bij een bepaalde bloedgroep passen uit de maaltijden vermijden. Door uit te zoeken welke voeding het beste past bij een specifieke bloedgroep kan men het immuunsysteem gaan versterken waardoor men een betere stofwisseling krijgt, energieker wordt en uiteindelijk ook gaat afvallen.

Bloedgroep O = Liefst weinig koolhyraten maar veel eiwitten (vlees-vis)
Bloedgroep A = Best vegetarisch, zo weinig mogelijk vlees

Bloedgroep B = zo gevarieerd mogelijk eten
Bloedgroep AB = Weinig vlees & tarwe, meer vis en zuivelproducten.

Meer info: Bloedgroepdieet

 

2/South Beach dieet.
Bij het South Beach dieet moet je tot tegenstelling van de meeste andere diëten geen calorieën bijhouden. Het South Beach dieet gaat namelijk de goede en de slechte koolhydraten en vetten van elkaar scheiden om zo een nieuwe en veel gezondere eetgewoonte te ontwikkelen, waardoor je na verloop van tijd automatisch en blijvend gaat afvallen. Dit alles maakt van het South Beach dieet één van de meest populaire diëten!

Meer info: South Beach dieetafslanken dieet afvallen dieet vermageren en diëten


3/Atkins dieet

Het Atkins dieet is een dieet waarbij je minder koolhydraten gaat eten. Het Atkins dieet maakt niet meteen onderscheid in de koolhydraten zoals het SouthBeach dieet, bij het Atkins dieet ga je het algemene verbruik van (alle) koolhydraten drastisch vermideren. Hierdoor gaat je lichaam minder insuline aanmaken en dus ook minder snel vetten oplslaan!

Meer info: Atkins dieet

4/Montignac dieet

Het Montignac dieet was voornamelijk in de jaren 90tig heel populair, omdat je bij dit dieet kon afvallen zonder op je calorieën te moeten letten! Het Montignac dieet is dan ook niet echt een "dieet" maar eerder een gids die je helpt om je voedingspatroon drastisch aan te passen volgens bepaalde basisregels. Het gaat hierbij dan ook niet zo zeer over hoeveel je eet, maar eerder over wat, wanneer en hoe je eet!

Meer info : De Montignac regels

 Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

vermageren en diëten

vermageringskuur

Gezond vermageren & diëten
webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact