Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

weight watchers

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

gezond diëten - uw persoonlijk dieet
Nog meer diëten - de Weight Watchers...
5/Weight Watchers dieet.

Het weight watchers dieet probeert het "vermageren" meer te laten zijn dan alleen minder te eten of calorieën te tellen. Het dieet-programma van de weight watchers probeert in "groepsverband" je bewust te laten omspringen met je voeding, waarbij je langzamerhand gezonder gaat eten. Het dieet werkt ook met een soort van puntensysteem, waardoor je weet hoeveel/wat je mag eten. Het Weight Watchers dieet gaat dan wel langzaam, maar op langere termijn zijn de resultaten goed en blijvend zichtbaar. Het werken in groepsverband heeft ook als grote voordeel dat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat, vooral wanneer het wat minder goed gaat!

Meer info: De Weight Watchers

 

6/Het Laag vetgehalte dieet.
Zoals de naam zelf al laat vermoeden gaat men bij "het laag vetgehalte dieet" het verbruik van de verzadigde vetten gaan beperken. Door minder verzadigde vetten te eten gaat men na verloop van tijd ook beginnen vermageren. Nadeel van het "Laag vetgehalte dieet" is dat je je eetgewoonte op lange termijn en blijvend zal moeten veranderen, waardoor het risico groot is dat men gaat hervallen.

>>>MEER DIEETTIPSafslanken dieet afvallen dieet weight watchers


7/ Het 90/10 dieet.

Het 90/10 dieet is een heel eenvoudig dieet dat speciaal ontwikkeld is voor mensen die het moeilijk hebben steeds enkel gezond te mogen eten. De opzet van dit dieet is erg simpel, als je voor 90% gezond eet, mag je al eens voor 10 % wat minder gezond eten. Je mag met andere woorden af en toe eens zondigen, wat dit dieet natuurlijk meteen erg populair maakt. Het voordeel bij het 90/10 dieet is dat je het makkelijker kan volhouden, het nadeel dan weer is dat het soms erg lastig is je je bij de afgesproken 10% houdt!

>>>MEER DIEETTIPS

<<< terug  Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

vermageren en diëten

vermageringskuur

Gezond vermageren & diëten

webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact