Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

diëtisten vermageren

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

Dieet-tips & tricksDieet-tips en tricks

Iedereen weet natuurlijk ondertussen al dat de oplossing voor het verliezen van overgewicht, minder eten en meer sporten is. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het grote probleem is steeds opnieuw het hetzelfde...."VOLHOUDEN"! Daarom hebben wij van "vermageren & afvallen" een overzicht gemaakt van enkele interessante dieet-tips en tricks, die zeker kunnen helpen om je dieet langer vol te houden!

Veel succes

Leer je keuken opnieuw kennen
Maak van de gelegenheid dat je gaat vermageren gebruik, om je keuken en je kookboek opnieuw te ontdekken. Vul je ijskast met gezonde snacks, leer hoe je lekkere tussendoortjes kan maken en ontdek de uitgebreide wereld van het gezond koken! Speur het internet af naar lekkere en gezonde gerechtjes en ga op zoek naar unieke recepten!...Maak van je dieet een passie, geen vijand!

Leer opnieuw water drinken
Eén van de meest eenvoudige tips die wij je kunnen geven is, LEER OPNIEUW WATER DRINKEN. De moderne mens is niet meer gewoon om een gewoon glas water te drinken. Nochtans is water drinken één van je beste vrienden als je van plan bent om te gaan vermageren. Veel water drinken helpt je lichaam letterlijk te zuiveren door afvalstoffen te verwijderen. Daarnaast helpt veel water drinken ook door je een voldaan gevoel te geven waardoor je automatisch minder gaat eten!

Laat de auto staan!
We weten allemaal dat sporten en bewegen gezond! Toch nemen we nog steeds met z'n allen de wagen om eventjes naar de bakker of de winkel te gaan. GOUDEN TIP, neem de fiets of loop even na
ar de groentenwinkel, want alle beetjes helpen!

Eet meer maar minder!
Een andere goede raad van tante kaat is om per dag meerdere mini-maaltijden te nemen i.p.v. 3 grote maaltijden. Zo verspreid je je aantal calorieën per dag en kan je ze makkelijker verbranden waardoor je weer gaat afvallen. Daarnaast helpt het ook om je hongergevoel in bedwang te houden. Opgelet, na het avondmaal wordt er wel niet meer gegeten!

Leer ook te zondigen!
De boog kan niet altijd gespannen staan! Leer daarom ook eens om af en toe in beperkte maten te zondigen. Gun jezelf bijvoorbeeld in het weekend mat meer en wees wat strenger in de week. Geniet van dat verzetje maar hou jezelf wel in toom!

Pittig gekruid
Mag het voor jou wat HOTTER zijn?...gebruik dan wat mosterd, curry, sambal of andere pittige sausjes, deze stimuleren namelijk de vetverbranding en daarmee ook de stofwisseling, waardoor je natuurlijk ook weer gaat afvallen!

Gezond SEX-leven!
Als we het dan toch over "HOT" hebben, wist je dat je tijdens de SEX makkelijk tussen de 100 en 200 calorieën verbrandt! Dit is bijna evenveel als 15 tot 20 minuten lopen. Een nieuwe matras kopen is dus zeker een goede investering :-)

<<< terug  
afslanken tips vermageren truckjes diëtisten


Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

diëtist

diëtisten

Gezond vermageren & diëten

webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact