Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

maagring

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

Vermageren & medische ingrepen
maagverkleiningen - maagring - mason ingreep -Medische Ingrepen.

Er bestaan inmiddels al heel wat medische ingrepen om u te helpen vermageren. Wij van "vermageren & afvallen" hebben er al enkele voor u op deze site verzameld, maar wij raden u wel aan om u professioneel te laten begeleiden door u huisarts en/of specialist, die samen met u op zoek zal gaan naar de voor u meest geschikte medische ingreep!

1/De Maagverkleining.

Eén van de meest gekende medische ingrepen is natuurlijk de gastroplastie, beter bekend als "De maagverkleining". Bij een maagverkleining wordt er een deel van de maag verwijderd, zodat je na deze operatie vanzelf veel minder kan eten.

2/De Maagring of maagband

Een andere manier om de maaginhoud te verkleinen is door het plaatsen van een maagring ook wel eens maagband genoemd. Bij het plaatsen van een maagring wordt er letterlijk een aanpasbare ring rond het bovenste gedeelte van de maag geplaatst, waardoor er zich een kleinere voormaag gaat vormen die voor een snel verzadigingsgevoel zorgt en waardoor je dan automatisch ook minder gaat eten.

3/Mason operatie

De Mason ingreep is nog een andere manier om je maag te verkleinen. Bij de mason ingreep wordt een deel van de maag letterlijk dichtgeniet zodat er zich een kleinere voormaag vormt, die opnieuw voor een sneller verzadigingsgevoel zorgt en waardoor de patient automatisch minder gaat eten.
kaakklem maagballon maagband


4/Scopinaro ingreep

Bij de scopinaro ingreep wordt het onderste gedeelte van de maag weggenomen. Daarnaast wordt tevens ook de dunne darm drastisch ingekort, waardoor je lichaam automatisch minder voedingsstoffen gaat opnemen en je vanzelf begint te vermageren. Omdat je bij deze ingreep meer kans maakt op galstenen, wordt de galblaas eveneens verwijderd!

5/Gastric Bypass

Bij een Gastric Bypass wordt door middel van nietjes het bovenste gedeelte van het maagreservoir drastisch verkleint. Tegelijkertijd wordt de dunne darm verbonden met het nieuwe (kleinere) maagreservoir en wordt de oude overbrugd of gebypassed. (vandaar de naam Gastric Bypass).

 Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

mansonoperatie

gastric bypass

Gezond vermageren & diëten
webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact