Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

gezondheid vermageren

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

Het Grote AFSLANK-SCHEMA
Tips en tricks om gezond en blijvend te vermageren.

STAP 7 = Controle punten

Ga nu ook niet meteen iedere dag op de weegschaal staan want dan kan het entousiasme wel eens snel plaats maken voor een rusteloze ontgoocheling. Bouw in plaats daarvan om de 2 à 3 weken een controlepunt in, waarbij je steeds op dezelfde dag van de week en steeds op dezelfde moment van de dag je gewicht opmeet. Geloof ons, de resultaten zullen er liggen!

TIP: Vergeet ook niet je resultaten in een grafiekje te zetten, die werkt namelijk zeer motiverend!

STAP 8 = Check up
Als laatste stap in het afslank-schema, raden wij onze lezers ook steeds aan om na verloop van tijd (1 à 2 maanden) nogmaals een check-up te doen bij de dokter.

Om Langdurige kwetsures en blessures te vermijden kan je maar beter een keertje teveel naar de dokter gaan, hij/zij kan namelijk tijdig bijsturen daar waar het nodig is. Speel niet met je gezondheid en maak daarom een extra afspraakje bij de dokter

 
vermageringskuur gezond sporten vermageren en afvallen


Het afslankschema.
Dit afslank-schema heeft al honderde mensen effectief geholpen bij hun voornemen om enkele kilo'tjes te vermageren. De enige rede waardoor het "8 stappen plan" niet zou werken is als men het niet nauwkeurig zou opvolgen, of indien men het vroegtijdig zou opgeven. Opgeven is niet zo erg hoor, zolang men het maar opnieuw probeert.
Eigenlijk is vermageren zoals stoppen met roken, je hebt er enkel wat karakter en doorzettingsvermogen voor nodig...en dat heeft iedereen!


>>>MEER DIEETTIPS

<<< terug  Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

vermageren

afslanken

Gezond vermageren & diëten

webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact