Verstandig & Gezond vermageren voor iedereen!
Aangepast zoeken
   

afslankpillen

Evenwichtig Diëten & afslanken

 
 
   

Verstandig en gezond Vermageren & afvallen
VERMAGERINGSPRODUCTEN - VERMAGERINGSPILLENVermagerings en afslankpillen

Er zijn naturlijk heel wat verschillende Dieetpillen/vermageringspillen op de markt verkrijgbaar, maar wat doen deze afslankpillen eigenlijk? Het enige wat deze Afslankpillen doen is ervoor zorgen dat je minder vet in je lichaam gaat opnemen, en dat de calorieën sneller verbrand worden. Vermageringspillen zijn niet meteen het meest efficiente middel om te vermageren, maar je kan er wel een paar kilotjes mee kwijtspelen.

Er zijn natuurlijk heel wat vermageringspillen verkrijgbaar op de markt, en er komen er ieder jaar nog meer bij. Als je van plan bent om met dieetpillen te starten, vraag dan zeker raad bij uw arts want sommige afslankpillen kunnen uw gezondheid ernstig schaden! Wij van "vermageren & afvallen" geven alvast enkele voorbeelden van populaire vermageringspillen.

ENKELE VERMAGERINGSPILLEN OP BASIS VAN NATUURLIJKE BESTANDDELEN:

Chroom vermageringspillen: Voorkomen voornamelijk het hongergevoel

Vetzuren Omega3: Zorgen voor een verhoging v/d stofwisseling.

L-Carnitine pillen: zorgen voor een betere verbranding van de vetten

De vermageringspillen "Alli" & "Xenical" zijn momenteel zeer populair! Maar voor je naar de apotheker gaat rennen en een voorraad van deze afslankpillen gaat halen, vraag je best eerst even wat raad bij uw huisarts, hij/zij zal je zeker kunnen helpen bij het kiezen van een veilige vermageringspil!

Er zijn natuurlijk ook gespescialiceerde vermageringspillen voor mensen met bv. OBESITAS, maar deze afslankmiddelen zijn enkel verkrijgbaar met een doktersvoorschrift!
vermageringskuur afslankproducten vermageringsproduct


DIEETSUPPLEMENTEN

In tegenstelling tot vermagerinspillen waarbij je rustig verder blijft eten, heb je de dieetsupplementen en zoals het woord zelf al doet vermoeden, zijn deze dieetsupplementen "aanvullende" (wonder)middeltjes bij het diëten zelf!

Er zijn wel honderden verschillende soorten dieetsupplementen die je vrij en zonder voorschrift kan kopen in elke droogisterij, apotheker of op het internet. Laten we meteen maar de neus op de feiten drukken en zeggen dat deze dieetsupplementen doordat ze vrij verkrijgbaar zijn en zonder toezicht kunnen worden gebruikt, zeer gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid. Daarnaast dragen ze maar weinig toe bij het dieet zelf en zijn ze soms verschrikkelijk duur. Wij van "vermageren & afvallen" staan dan ook zeer sceptisch tegenover deze hoegenaamde "wondermiddeltjes", in onze ogen zouden ze gewoon verboden moeten worden!

Geef jezelf de tijd om te vermageren en de kilo's zullen volgen!

afvallen
 

vermageringspillen

dieetsupplementen

Gezond vermageren & diëten

webdesign by Fugi Design


Interessante links & Partners

 

 

Gezond diëten - verstandig afslanken - evenwichtig eten - sporten - geleidelijk afvallen en vermageren © copyright 2010 - contact